Lapingattaren kennel
Lapingattaren kennel


Kennel.fi


Ravitsemuksessa toimin luovasti!  Annan koirilleni hyvää nappulaa, tarkkaillen koirien terveyttä.  Olen aiemmin antanut Pure Naturalia, Jahtia & Vahtia, Acanaa, Valiota, Hauhauta Nutrimaa, Royal Caninia ja Smaakia, kaikki hyviä nappuloita.  Lisäksi annan vaihtelevasti säännöllisesti rustoluita, kanankauloja, kanansydämiä, erilaisia Barf-pullia, naudan mahaa jne. Välillä teen itse suolattoman ja rusinattoman maksalaatikon, tai koirapuuron, jossa raakaa lihaa.  Lisäksi joka aamu kanatikku ja päivittäin koulutusnameja, luonnollisesti! 

Kesällä ja syksyllä 2020 Lilli ei tiineyden ja imetyksen aikana suostunut syömään juuri muuta kuin paistettua kanaa, kanansydämiä ja kanankauloja joten niitä se sitten sai; isoja ja terveitä pentuja kuitenkin tuli!  Mutta helpoin tapa ruokkia koirat on hyvä nappula, jonne laitan välillä lisukkeeksi  piimää, maustamatonta jugurttia, kananmunaa, jauhelihaa, valmista märkäruokaa, tai jopa maitoa.  Talvella 2021 Iines oli liian lihava, lihoi yllättäen Lillin pentu-syksynä,  ja se  joutui dieetille, että sen oma odotusaika olisi helpompi. Ihan vähänhän tiineellä nartulla saakin olla rasvakerrosta, mutta ei tietenkään liikaa.  Iineksen ensimmäinen ja Lillin toinen pentueaika ja muukin ruokinta meni Nutrimalla.

Kesällä -23 rupesin Royal Canin-kasvattajajäseneksi.  RC:n ruoka onkin maittanut hyvin. Myöhemmin syksyllä huomasin, että sängyn alta leijuu iltaisin melko tujut hajut, joten kokeilussa nyt Smaak. Smaakin lihapullat ja muut tuotteet onkin herkkua. Lisäksi on pakko miettiä koiranruoankin suhteen paljonkin kallistuneet hinnat. Etsintä jatkuu...


Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy