Lapingattaren kennel
Lapingattaren kennel


Kennel.fi


Annan koirilleni hyvää nappulaa, tarkkaillen koirien terveyttä.  Olen aiemmin antanut Pure Naturalia, Jahtia & Vahtia, Acanaa, Valiota, Hauhauta Nutrimaa, Royal Caninia ja Smaakia, Hauhauta jne, kaikki hyviä nappuloita (välillä tyyliin mikä alessa, koska hintojen nousut!).  Aina kuitenkin sellaista ruokaa, mikä maistuu ja mikä saa rakkaat koirani pysymään terveinä. Lisäksi annan vaihtelevasti rustoluita, kanankauloja, kanansydämiä, erilaisia Barf-pullia (joka ilta kongissa 2), naudan mahaa jne. Välillä teen itse suolattoman ja rusinattoman maksalaatikon, tai koirapuuron, jossa raakaa lihaa.  Lisäksi aamutikku ja päivittäin koulutusnameja, tietenkin!  Koirat tietää mammam metkut ja osaavat jo mennä odottamaan herkkujaan.  Niin, ja Smaakin lihapullat ja muut tuotteet on muuten herkkua.

Helpoin tapa ruokkia koirat on kyllä hyvä nappula, jonne laitan välillä lisukkeeksi  piimää, maustamatonta jugurttia, kananmunaa, jauhelihaa, valmista märkäruokaa, tai jopa maitoa.  Nyt on tosin vähemmän laitettu ylimääräistä, mutta välillä aina.

Kesällä -23 rupesin Royal Canin-kasvattajajäseneksi. Eli koirilla  on siis välillä eri ruokia;  RC:n ruoka onkin maittanut hyvin, niinkuin Nutrimakin. Ehkäpä se ei haittaa, että vaihtelua on, se virkistää ja onneksi nämä eivät ole rantustelijoita.  Lisäksi on pakko miettiä koiranruoankin suhteen paljonkin kallistuneet hinnat. 


Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy