Lapingattaren kennel
Lapingattaren kennel


Kennel.fi

Iineksen ja Rokan yhdistelmä keväälle -24

Ultrassa näkyi 6-7 pentua. Yhdistelmän lonkkaindeksi 100,5.

Pentue on puoliksi paimensukua, molemmat vanhemmat ovat puoliksi paimensukuisia.

Lapinlikan kennelin Elina Kelottijärvi Rokasta:

Rokka on melkoinen vauhti veikko. Viihtyy päivät pitkät ulkona kopin katolla maailman menoa tähystäen. Omaa jonkinlaiset liito-oravan taidot, koska hyppii korkeiden aitojen ylitse tuosta noin vain ja välillä se löytyy jopa ikkunalaudalta istumasta. Pehmeä ja nöyrä uros, jonka suurin tuki ja turva on isänsä Roki. Tykkää kannella leluja suussaan ja tutuiksi tulleille ihmisille hyppää syliin istumaan. Ei ole ahne herkkujen kanssa. Sille paras palkka on ihmisen kanssa toimiminen ja mielellään hakeutuu ihmisten seuraan. Rokan harrastuksiin kuuluu moottorikelkan perässä juoksu ja kotona oleilu. Ulvominen kuuluu myös harrastuksiin. Muutaman kerran se on myös pyörähtänyt näyttelyissä. Riistaviettiä löytyy ja pihan harakat ja ketut saavat äkkilähdön aidan toiselle puolen. Muiden urosten kohtaaminen aiheuttaa ongelmia, mutta rauhallisella ja hitaalla tutustumisella ollaan päästy eteenpäin tässä. 
Rokka sopeutuu loistavasti uusiin paikkoihin ja tilanteisiin. Asustelee maalla, mutta kaupunkiin tullessaan ei ole moksiskaan ympärillä olevista äänistä ja ohi menevistä ihmisistä. 
Rokka on niukalla turkilla varustettu, keskikokoinen ja sporttinen uros, joka minusta rakenteeltaan muistattaa enemmän paimensukuista linjaa. Rokan isä on rotuunotettu paimensukuinen uros.

Terveystietoja:

Rokka ja Iines ovat molemmat vapaita dm- ja pompen geeneistä, Iines myös Prcd-prasta, Rokka taas on sille kantaja. Pennut eivät siis sairastu mihinkään näistä, eivätkä nämä vanhemmatkaan.

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy